MEDİKAR HASTANESİ’NDEN KOZMETELOJİ VE KEMOTERAPİ BÖLÜMÜ HAZIRLIĞI


 

20150725AW485215_01Hizmete girdiği günden buyana başta Karabük olmak üzere, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Çankırı olmak üzere çevre illere A plus kalitesinde hizmet veren bölgenin en büyük özel hastanesi olan Özel MEDİKAR Hastanesi yeni bölümleri devreye almaya hazırlanıyor.

Özel MEDİKAR Hastanesine yeni atanan Genel Müdür ve Başhekimi Op. Dr Ziya Boyacıoğlu göreve başlaması ile birlikte hastanenin hizmet kalitesini daha ileriye getirmek Karabük ve bölge halkına kaliteli verimli hizmeti sunma adına atılımlarını sürdürüyor.

Boyacıoğlu, Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi’nin bölgeye hitap eden önemli bir özel hastane olduğunu da belirterek, farklı ünite ve bölümleri kazandırmak için yoğun bir gayret içersinde olduklarını söyledi.

Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, hastane içine daha önce Medikal onkoloji ve kemoterapi ünitesi kurulumu ile ilgili görüşmeler yaptıklarını kaydederek, “Bu hastaneden insanlar kemoterapi ilaçlarını Ankara ve İstanbul gibi illerde nasıl alıyorsa öyle alsın diye çalışma yapıyoruz. Bununla ilgili bir ekip ve yer projesi ürettik. Onun donanımını kurmaya başladık. Medikal onkolojinin kemoterapi ayağını burada planlamaya çalışıyoruz. Kozmoteloji ile ilgili çalışmalarımız var. Yerini, teçhizatını ve elemanlarını belirledik. Yoğum bakım yatak sayıları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında Acil bölümünün içersine multi disipline alan oluşturuyoruz. Bil hassa anjiyo olan hastaların rahat etmesi için bir alan oluşturuyoruz. İnşallah bu çalışmalar kapsamında verdiğimiz sözler çerçevesinde yerine getirdiğimizi Karabük halkı görecek” dedi.

“İNSANLARIN GÜVENİNİ GÖRDÜK”
Başhekim Op. Dr Ziya Boyacıoğlu, geçtiğimiz Ramazan ayında ‘Eller Hakka, Medikar halka açılsın’ adından proje yaptıklarını ve insanların beklediklerinin üzerinde yoğun bir teveccühü olduğunu da kaydederek, “İnsanların güvenini gördük ve yaşanan yoğunluğu Medikar’ın başarılı bir şekilde yürüttüğünü gördük. Geçen yıla oranla bu yıl ramazan ayında 2-3 kat hastaya bakmışız. Ramazan öncesi 400’lerde olan polikinik sayısı Ramazan ayında 800’leri aştı. Karabük ve çevre halkına hizmetlerimiz devam edecek” ifadesinde bulundu.