Karabük Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında yapıldı.


 

05032015_meclistopl_4İlk gündem maddesi olarak S plakalı okul servis araçları sürücü dahil en fazla 22 kişilik araçlar olacak şeklinde değiştirme talebi oy çokluğu ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi Yenişehir ve Kartaltepe Mahalleleri arasında yapılması planlanan çelik yaya köprüsünün 2015 yılında yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Gündem harici konulardan 1. gündem maddesi Ovacık Belediyesi ve Karabük Belediyesi arasında karşılıklı iş birliliği yapılması ve kardeş kent kurulması talebi oy birliği ile kabul edildi. Gündem harici 2. gündem maddesi, meme kanseri taraması yapılabilmesi için dijital mamografi cihazı monte edilerek mobil mamografi cihazı dönüştürmesi nedeniyle alım yapılması talebi oy birliliği ile kabul edildi. Son gündem maddesi ise merkeze bağlı Kılavuzlar köyü Bakanlık oluru ile Belediye’ye katılarak isminin Kılavuzlar Mahallesi olarak değiştirme talebi oy birliği ile kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konuların görüşüldüğü toplantıda bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

Karabük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısı, 01 Nisan 2015 Çarşamba günü tarihinde saat 17:00’de toplanmak üzere sonra erdi.

Editör: Haber Merkezi