Yerel seçimler sonrası yeni ve tekrar seçilen Karabük Mahalle Muhtarları Karabük Üniversitesini ziyaret etti.


 

20140606AW111177_0228 mahalle muhtarı rektörlük binası senato odası’nda Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile bir araya geldi.

Yeniden ve tekrardan seçilen mahalle muhtarını tebrik eden KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Sizleri Üniversitemizde görmekten çok mutlu oldum. Karabük Üniversitesi tercih eden ve yerleşen öğrenci sayılarına göre Üniversiteler sıralamasında, 322 bin 922 tercih sayısı ile 7.sırada yer almaktadır. Bu başarı sadece bizim değil tüm Karabük halkının başarısıdır. Bugüne kadar milletvekilinden valisine, hayırsever işadamlarından mahalle muhtarlarına kadar bütün Karabüklülerin desteği ile bu başarıya ulaştık ve inanıyorum ki bundan sonra da hep birlikte omuz omuza vererek daha çok öğrencinin Karabük Üniversitesi’nde okuması için çalışacağız. Küçük bir şehrin büyük bir üniversitesi olamaz. Üniversitemiz tercih edilme oranı ile birlikte hem Karabük’ün hem de Karabük Üniversitesinin tanınırlığını artırdı. Karabük Üniversitesinin en büyük farkındalığı bilinenleri asla tekrar etmemesidir. Karabük Üniversitesi, ülkenin ihtiyaçlarını araştırarak, ülkemize ve bölgemize uygun olan ve katkı sağlayabilecek yeni bölümler açarak Türkiye’de de ilklere imza atmıştır” dedi.

Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı ise, “Şehrimize Üniversitemizden doğru hizmet verdiğiniz için ve bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı Karabük Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı olarak dernek üyeleri adına çok teşekkür ediyorum. Karabük Üniversitesi sadece eğitime katkı sağlamakla kalmamış aynı zamanda bölge ve ülke ekonomimize de büyük katkılar sağlamıştır. Bunun için şahsım ve muhtarlarım adında size çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Senato Odasında gerçekleştirilen toplantıda Mahalle Muhtarları Rektör Uysal ile birlikte Karabük’e ve Karabük Üniversitesi’ne katkı ve kalkınmasını sağlayabilecek öneri ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Mahalle Muhtarlarına Üniversite kampüs alanı gezdirdi. Gezi esnasında Rektör muhtarlara yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler verirken muhtarlar Üniversitenin gelişimini ve gelecekte nereye gideceğini yakından görme imkanı buldu.

Editör: Haber Merkezi