167 yıl önce Türkiye’yi dondurmayla tanıştıran Mado, büyümeye devam ediyor. Her yıl yaklaşık 40 yeni şubesiyle hizmet veren Mado’nun Bursa, Safranbolu, Edirne, Amasya ve Ankara’daki yeni kafe restoranları kapılarını açtı.


 

Kahramanmaraş’ta doğan ve 167 yıldır doğal, katkısız keçi sütü ile yapılan Maraş dondurması sunan Mado hizmet ağını genişletiyor. Mado, Türkiye çapında beş yeni şubesinin kapılarını açtı.

Safranbolu, Bursa, Edirne, Ankara ve Amasya’da yeni Mado şubeleri hizmet vermeye başladı. Türkiye’deki Mado şubelerinin sayısı 309’a ulaştı.

Her yıl 40 yeni Mado

Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleriyle Türk insanını doğal Maraş dondurmasıyla buluşturan Mado, Safranbolu’da da kapılarını açtı. Maraş dondurmasının yanında Türk mutfağının lezzetleri, sütlü ve şerbetli tatlıları menüsünde barındıran Mado, Safranbolu’daki ilk kafe restoranıyla artık Karabük’te de hizmet verecek.

Ayrıca Bursa, Edirne ve Amasya’da açılışı yapılan yeni Mado kafe restoranları, yöresel tatları Türkiye’yle buluşturacak. Ankara’daki yatırımlarına devam eden Mado, Başkent’teki 31’inci kafe restoranının kapılarını da açtı.

Mado Hakkında:  

167 yıllık geçmişi ile Türkiye’de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan Mado, temsilcisi olduğu Maraş dondurma geleneğini modern üretim tesisi ve kafe restoranlarıyla Türkiye ve Dünya ile buluşturuyor.

1992 yılında Mado markasıyla İstanbul’da Cadde Bostan’da ilk açılan Mado Kafe kısa zamanda beğenilen bir mekan olmuş ve franchize sistemi ile yeni Mado kafe restoranları açılmıştır.

Dünyanın dört bir yanında beğeniyle tüketilen dondurmaların tamamı Kahramanmaraş’ta kurulu tesislerde geleneksel yapım yöntemlerine sadık kalınarak ISO 9000 ve ESO 2000 kalite standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Mado’da Türk tatlıları ve börek çeşitleri de geleneksel usullere sadık kalınarak katkı maddesi kullanmadan üretilip, sürekli geliştirlen Ar-Ge çalışmalarıyla zengin menüler oluşturuluyor.

Türkiye genelinde 300’ün üzerinde dondurma kafe konseptli franchize restoran ve yurtdışında 18 ülkede 38 master franchize yönetimi ile işletilen şube ile Mado Türk bayrağını başka coğrafyalarda gururla dalgalandırıyor.

Euromonitor tarafından yapılan bağımsız bir araştırmaya göre Mado, Türkiye’de kafe bar segmentinde 1 numaralı franchise konseptidir.

Editör: Haber Merkezi