20140123AW000707_02KARABÜKSPORLU FUTBOLCU JONES DA SİLVA LOPES: "SAĞ VE SOL KANATTA DAHA ETKİLİYİM" "BİZ DE TARAFTARIMIZ GİBİ ATEŞLİ OLACAĞIZ"


 

Kardemir Karabükspor’un devre arası transferinde renklerine bağladığı Jones Da Silva Lopes, “Karabükspor taraftarı ateşli bir taraftarsa biz de ona göre ateşli olacağız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında yarın akşam deplasmanda Kasımpaşaspor’a konuk olacak Karabükspor’un Brezilyalı futbolcusu Jones Da Silva Lopes, çok kuvvetli, hareketli oyuncu olduğunu söyleyerek, ilerleyen günlerde Karabükspor forması altında bunu göstereceğini dile getirdi.

Lopes, Türkiye’yi bilmediğini ve menajerinin kendisine teklifi ilettiğinde düşündüğünü de belirterek, “Türkiye’de Brezilyalı futbolcular olduğunu biliyordum ama hiç oynayan arkadaşım yoktu. Pozisyon icabı üç bölgede oynuyorum. Hem forvet hem de kanatlarda oynayabiliyorum. Sağ ve sol kanatta daha etkiliyim. Çok kuvvetli ve hareketli bir futbolcuyum. Karabükspor taraftarı ateşli bir taraftarsa biz de ona göre ateşli olacağız. Çok çalışacağım ve beni diğer takım taraftarlarının da seveceğini düşünüyorum. Bunu ilerleyen günlerde göstereceğim" diye konuştu.

Öte yandan Kardemir Karabükspor'un, yarın akşam Recep Tayyip Erdoğan stadında Kasımpaşaspor karşısındaki muhtemel ilk 11'i şöyle: "Waterman, Uğur, Yiğit, Mabiala, İshak, Samba Sow, Furkan, Hamorun, Erkan, İlhan Parlak ve Eneramo."

Editör: Haber Merkezi