Karabük Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda binaların güvenliğini sağlamak ve toprak kaymalarını engellemek için yol kenarlarına taş duvar ve perde duvarlar yapıyor.


 

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, heyelan oluşmasına karşılık Kurtuluş Mahallesinde 5 metre uzunluğunda istinat duvarı yapım çalışmasına başlandı. Vatandaşların yoğun bir şekilde talep ettiği bu duvarın tamamlanmasından sonra büyük bir tehlikenin önüne geçilmiş olacak.

 Karabük  Belediyesi bu bağlamda vatandaşların isteklerini değerlendiriyor ve her noktaya en sağlıklı, en güvenilir hizmeti ulaştırıyor. Yerleşim yeri merkezinde yol kenarlarında oluşan ve oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı önlemlerini almaya devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelerde yolların olası çökmelerinin önüne geçmek ve güvenli yolların sağlanması için başlatılan istinat duvar çalışmalarının ihtiyaç duyulan mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi