Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Fevzi Çakmak Mahallesinde açılan kurs tamamlandı.


 

Resim-0702013-2014 yılı, yılsonu etkinliği Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programla gerçekleşti.

Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim işbirliği tarafından ortaklaşa başlattığı Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde meslek eğitim kurslarında okuma yazma, dikiş, el sanatları, İngilizce ve aşçılık kurslarında eğitim alan kursiyerlere yılsonu etkinliği programı yapılarak sertifikaları verildi.

Programın açılış konuşmasını Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman yaptı. Başkan Danışman; “Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezlerinin ilk sertifika törenini gerçekleştiriyoruz. Mahallelerimizde 15 tane Sosyal Yaşam Merkezimiz oldu. Bu yılda yenileri açılacak. Sosyal Yaşam Merkezleri kurslarının bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyorduk. Mahallelere yapılan Sosyal Yaşam Merkezleri açıldıktan sonra diğer mahallelerden de talepler geldi. Sosyal Yaşam Merkezi binalarına sahip çıktığınız için herkese teşekkür ederim” dedi.

Resim-111-(1)Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Burhanettin Aslan, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, mahalle muhtarları ve Milli Eğitim Müdür Yardımcıları tarafından açılışı gerçekleştirilen el emeği göz nuru ürünleri düzenlenen yıl sonu sergisiyle görücüye çıkarıldı.