Safranbolu Belediyesi Bilgi Evi Yaz Kursları kapanış programının ardından etkinliklerini devam ettirerek öğrencilerle piknikte bir araya geldi.


 

20150820AW505523_02Safranbolu Belediyesine bağlı olarak eğitim çalışmalarını sürdüren Bilgi Evi Yaz Kursları kapanış programlarının ardından öğretmen ve öğrenciler Safranbolu Kent Ormanında düzenlenen piknikte bir araya gelerek öğretmen ve ailelerin evlerinde yaptıkları yiyecekler ile Bilgi Evi tarafından dağıtılan ikramlarla karınlarını doyuran minik öğrenciler yemeğin ardından çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

Bilgi Evi Yaz Kursları kapanış programlarının ardından öğretmen ve öğrenci velilerince düzenlenen programa Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol, Kamil Temel, Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, Safranbolu Halk Eğitim Müdürü Sezai Öztaş, Safranbolu Gençlik Spor Müdür İsmail Özcan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan da katıldı.

Programda çocuklar için ellerinden gelenin en iyisini yapma gayretinde olduklarını dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Bilgi Evinin eğitim ve sosyal faaliyetleri ile bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek, “ Bilgi Evimiz kuruluşundan bu güne Safranbolu’nun eğitim alanında en önemli kurumlarından birisi olmuştur.

Gerek eğitim öğretim döneminde gerekse yaz kurslarımız ile çocuklarımıza hem eğitim alanında hem de sosyal yönlerini geliştirecek anlamda etkinliklerle manevi olarak ta destekliyoruz. Son olarak çocuklarımızın başarılarını geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve 2 güne yayılan Yaz Kursu Kapanış Programlarında da hep birlikte şahit olduk.

Bu günde bu başarılarını ve kursların sonunda hep beraber piknik yaparak, eğlenerek taçlandırıyorlar. Ben başta bizleri başarıları ile gururlandıran çocuklarımız olmak üzere Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüğümüz, öğretmenlerimiz ve en önemlisi bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden anne babalara teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi