Enis Kervan: “Çalışmalarınızı Hem İmrendik, Hem Kıskandık”


05052015_kosova_2

Kosova Meclis Başkan Yardımcısı Enis Kervan, İş Dünyası Dayanışma Derneği Başkanı Feda Derviş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Heyeti Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret ederek Karabük Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları ve projeleri ile ilgili şaşkınlıklarını gizleyemediklerini söylediler.

Kosova Meclis Başkan Yardımcısı Enis Kervan: “Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Şeref duyduk burada olmaktan. Kısmet olmadı, uzun zamandan beri gelmek istiyoruz arkadaşlarla. Fırsat ayarladık. İş Adamları Derneğimizle birlikte ve yöneticileriyle ziyaret ettik. Ben bir dönem milletvekilliği yaptım. Uzun zamandan beri Türkiye ile iç içeyiz. Daha çok İstanbul çevresiyle içli dışlıyız fakat biraz değişiklik yapalım, aşalım bu mesafeleri buralara gelelim. Sağolsunlar çok güzel program yapmışlar.

Ticaret Odalarıyla görüşmeler gerçekleştirdik. Sizin gerçekleştirdiğiniz son birkaç senede faaliyetlerinizi yerinde görme, inceleme fırsatımız oldu. Gerçekten hem imrendik, hem kıskandık. Çok güzel şeyler başarmışsınız. Vatandaşa hizmet noktasında, gerçekten ayaklarına kadar hizmet götürmüşsünüz. Çok takdir ettik sizleri bir daha. Teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette, ileriye yönelik çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi