AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AV. İLTER FATİH KORKUT HALKLA BÜTÜNLEŞME YOLUNDA DEVAM EDİYOR


 

KORKUT “AK PARTİ İKTİDARINI DAHA İLERİYE TAŞIMAK BİZİM ASIL OLAN GÖREVİMİZDİR.”


 

korkut-10.03-1

 

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Av. İlter Fatih Korkut, seçim çalışmalarına halkın içinde yürütmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yüzlerce karanfili bizzat kadınlara veren Korkut, kadınların ülkemizin gelişme ve ilerleme sürecinde çok büyük bir rol üstlendiklerini belirtti.

Ardından Yücel Huzurevi sakinleri olan yaşlıları ziyaret eden İlter fatih Korkut, Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek, onlarla uzun uzun sohbet etti.

AK Parti Aday adayı Korkut “AK Parti için 7 Haziran Genel seçimleri büyük önem arz etmektedir. 13 Yılda eski yaşanan sıkıntıların tamamını geride bırakan ülkemizin 2019’lara ve 2023’lere daha güçlü girmesi için AK Parti’nin TBMM’de en geniş şekilde temsil edilmesi kaçınılmaz bir gerçeğimizdir. Bizler kendimizi tanıtmaktan öte ülkenin parlak geleceği için AK Parti’nin neden daha güçlü olmasını vatandaşlara anlatıyoruz. Bu çalışmalarımız da AK Parti'nin TBMM'ye 400 Milletvekili ile girinceye kadar devam edecektir.” diyerek, düşüncelerini aktardı.

 



 

Editör: Haber Merkezi