Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret etti.

 

20130328AW000494_02

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve beraberinde, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Kastamonu Üniversitesi Araç Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Korhan Enez ile birlikte KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler. Makamda gerçekleşen kısa sohbetin ardından Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, misafirleri ile birlikte kampüs alanını gezerek yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler verdi. Ardından Üniversite Botanik Bahçesi’ne geçildi. Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ve Kastamonu Üniversitesi Araç Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Korhan Enez, kendi adlarına hazırlanan ağaçlarını diktiler.

Ağaç sertifikalarını kendilerine Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal takdim etti. Daha öncede birçok kez KBÜ’ye geldiğini belirten KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, “Rektörümüz bizi şaşırtmaya devam ediyor. Fiziki yapısı olsun çevre düzenlemesi olsun sürekli olarak gelişiyor ve değişiyor. Gerçekten Karabük Üniversitesi çok hızlı bir şekilde büyüyor. Burada gerçekten ciddi bir emek ve ciddi bir çalışma yapılmış ben değerli meslektaşımı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kendilerini üniversitede görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Sayın rektörümüze öncelikle bu güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyor. Karabük Üniversitesi paydaşları ile birlikte büyüyen bir üniversite. Başarılı bir eğitimin sosyal ve kültürel olanaklarla da desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bu kapsamda da ciddi çalışmalar sürdürüyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi