Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Karabük Yatırım Destek Ofisi vasıtasıyla “KOBİ’ler ve Yeni Ufuklar” isimli bir KOBİ zirvesi düzenleyecek.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Karabük Yatırım Destek Ofisi tarafından “Dünya’da ve Türkiye’de Mali ve Finans Politikalarının Piyasalara Etkisi”, “KOBİ’ler için yeni pazarlar” ve “İş Hayatında Motivasyon ve Girişimcilik” konularının ele alınacağı “KOBİ’ler ve Yeni Ufuklar” isimli KOBİ zirvesi düzenlenecek.

Keyifli sohbetleriyle bilinen Ahmet Şerif İzgören'in de konuşmacı olarak katılacağı, “Kobiler ve Yeni Ufuklar” isimli KOBİ zirvesi, 8 Ekim 2013 Salı günü Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Zirveye ayrıca konuşmacı olarak TCMB Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürü Dr. Mustafa Kılınç, TCMB Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürlüğü Ekonomisti Mahmut Günay, TİM Avrasya ve Ortadoğu Bölge Koordinatörü Zafer Ünüvar, Afrika Bölgesi işadamı Erdoğan Akbaş, Ekonomi Bakanlığı İhracatı Geliştirme Uzmanı Esin Şen de katılacak.

BAKKA tarafından yapılan açıklamada, “Saat 09.30'da başlayacak olan zirve, tam gün sürecek olup, başta Karabük, Zonguldak ve Bartın'da faaliyet gösteren işletme sahipleri ve girişimciler olmak üzere bütün ilgililer davetlidir” denildi.

Editör: Haber Merkezi