100. YIL’DA ÖZEL BİR KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONUNU KURU SIKI TABANCA İLE BASAN BİR KİŞİ KISA SÜRELİ BİR REHİN OLAYI YAŞATTI


 

YURTTA GÜVENLİK ZAAFI YAŞAYAN DİĞER KIZ ÖĞRENCİLER KORKUYLA PANİK YAŞADI


 

100. Yıl Mahallesinde bu gece 01:30 sularında özel bir kız öğrenci pansiyonuna kuru sıkı tabanca ile giren alkollü bir genç, kız arkadaşını bağırarak aramaya çalışınca ortalık karıştı.

Gece yarısından sonra alkollü bir genç, muhtemel üniversiteli kız arkadaşının kaldığı kız öğrenci yurdunu kurusıkı tabanca ile bastığı ve kız arkadaşını bulamayınca kısa süreli bir rehin alma olayı yaşandığı öğrenildi.

Edinilen gayri resmi bilgilere göre, alkollü olduğu belirtilen bir şahsın elinde kuru sıkı bir tabanca ile 01:30 sularında muhtemel kız arkadaşının kaldığı özel bir kız öğrenci pansiyonunu geldiği ve güvenlik olmadığından binaya girerek, odalarda D. İsimli kız arkadaşını bağırarak aradığı, bulamayınca odalardan birinde bir kız öğrenciyi rehin aldığı, polisin gelmesiyle de teslim olduğu belirtildi.

Olay yerinde bulunan kız öğrencilerden edinilen bilgilere göre polisin ikna ettiği alkollü şahsın, ardından intihara kalkıştığı ifade edildi.

Kız öğrenci pansiyonunda kalan, üniversiteli kız öğrencilerin olayın etkisi ile büyük bir panik yaşadıkları ve güvenlik zaafı yaşandığından pansiyon sahibini suçladıkları belirtildi.

Olayla ilgili daha net bilgileri ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağız.

 

Editör: Haber Merkezi