Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl kış ayı gelmeden dağıtılan kışlık kömürlerin dağıtımına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi


 

komur-dagitimi3 bin ton kömürün bu yıl dağıtılacağını ifade eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erdal Üngören, Zonguldak’tan ilk parti kömürün yola çıktığını ve ilk parti kömürün Karabük’e ulaşması ile birlikte kömürlerin dağıtılmaya başlanacağı söyledi.

Daha önceki yıllarda kömür yardımından faydalanan vatandaşların vakfa kömür için müracaat etmelerine gerek olmadığını hatırlatan Üngören, “Her yıl olduğu gibi bu yıl yardıma muhtaç ailelere kömür yardımı yapacağız. Dağıtacak olacağımız kömürün ilk partisi Zonguldak’tan çıktı. En geç Pazartesi günü Karabük’te olmasını bekliyoruz. Kömürün gelmesi ile birlikte tespit ailelerimize dağıtmaya başlayacağız. Geçen yıl kömür alan vatandaşlarımızın tekrar vakfımıza başvurmalarına gerek yok. Geçen yılki listeler taranarak öncelikli dağıtım yapılacak. İhtiyaç sahiplerine muhtaçlık kaydı olmak şartıyla kömürleri en kısa sürede içerisinde Ekim ayının sonuna kadar dağıtılmış olacaktır.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi