AK PARTİ KARABÜK VE SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI ARASINDA SEÇMEN ACABA KİMLERİ ADAY OLARAK GÖRMEK İSTİYOR..?



 

İŞTE KARABÜK NET HABER BU SORUYU SEÇMENLERE SORUYOR



 

anket-aday-adaylari-1



30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde en fazla Belediye Başkan Aday Adayına sahip AK Parti’nin Karabük ve Safranbolu’da adayları acaba kimler olacak?



İşte bu sorunun cevabını arayan AK Parti seçmenlerin nabzını tutarak adayını belirlemeye çalışıyor.



Karabük Net Haber olarak bizlerde bu soruyu halka soruyoruz. Halk acaba kimi aday görmek istiyor?



Bu anket sayesinde seçmen AK Parti’den Karabük ve Safranbolu’da kimi aday görmek istediğini belirleyebilecek ve böylece kendi sesini de duyurma imkanına kavuşacak.



NASIL BİR ANKET OLACAK?



Karabük Net Haber’in Manşet bölgesinin hemen altında bulunan yerde, AK Parti Karabük ve Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylarının yer aldığı iki ayrı anket birden başlayacak. Anket de adayların yerleşimi isminin baş harfinin alfabetik sıralamasına göre hazırlanacak.



ANKET NE ZAMAN BAŞLIYOR?



07.11.2013 Perşembe günü 00:01’de başlayacak olan anketimiz, 13.11.2013 Çarşamba gecesi 24:59’da sona erecektir. 7 Gün sürecek olan anketimizin altında da anket süresinin ne kadar kaldığına dair bir timing bölümü de bulunacaktır.



ANKET DE YER ALACAK ADAYLAR KİMLER?



AK Parti Karabük Belediye Başkan Adaylığına resmi başvuru yapanların yanı sıra kamuoyunda çok konuşulan bazı isimlerde anketimizde yer alacak.



İşte isminin baş harfine alfabetik sıralamasına göre anketimizde yer alacak olan AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylarının ismi;



1-      Ahmet USTAOĞLU



2-      Burhanettin UYSAL



3-      Dursun ALTIPARMAK



4-      Kemal KARADENİZ



5-      Muzaffer ATILKAN



6-      Özcan BÜYÜKGENÇ



7-      Özgür ULUPINAR



8-   Serdar AKÇA



Safranbolu anketinde ise yer alacak olan AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayları ise alfabetik sıraya göre şöyle yer alacak;



1-      Ali KAYA



2-      Ali KESKİNKILIÇ



3-      Bahattin EROĞLU



4-      Necdet AKSOY



5-      Özlem URGANCIOĞLU CİHAN



ANKET DE YER ALACAK ADAYLARIN DİKKATİNE…



Anket de isimleri yer alacak adaylara ve kamuoyuna şu teknik bilgileri aktarmak istiyoruz.



Anketimiz IP ve PC Cash duyarlıdır. Bir IP numarasından ve bir bilgisayardan bir kere oy kullanılabilir. Aynı IP’den (İnternet Bağlantı Protocol Numarası) bir PC oy kullanmışsa, o IP numarasını taşıyan internet bağlantısından bir başka oy kullanılmamış PC’den yine oy kullanılamaz. Örnek vermek gerekirse; Bir modemden bir den fazla bilgisayar internete bağlanıyor olsa da, tek bir bilgisayardan oy kullanılabilir.



Anketimiz LOG kayıtlıdır. Hangi IP’den, hangi Proxy’den, hangi zaman ve saat de, hangi seçeneğe oy kullanıldığının kayıtları tutulmaktadır.



Anket sonucu tüm kayıtların tutulduğu bu LOG Kayıtları ankete katılan kişilerin e-mail adreslerine digital olarak gönderilecektir. (E-Mail adresi verenler için geçerlidir.)



Anketimiz sürekli 3 ayrı uzman tarafından gözetim altında tutulacaktır. Manipülasyon oylar tespit edildiği an, o manipüle oy/oylar kime veya kimlere kullanılıyorsa, o aday aranacak ve uyarılacaktır. Buna rağmen manipüle oy kullanımı devam ederse, manipüle oylar LOG kayıtlarından kopyalanacak ve sitemizde yayınlanarak, o oylar iptal edilecektir. LOG Kayıtlarında IP numarasından ve Proxy isminden manipüle oy dizisi çok rahat görülebilmektedir.



KARABÜK NET HABER’İN MESAJI



Karabük Net Haber olarak bizlerin tek amacı, burada halkın kimi aday görmesi noktasında kendi tercihlerini kamuoyu ile paylaşma imkanı tanımaktır.



Vatandaş görmek istediği ismin aday olması beklentisini taşıyorsa, anketimizde oyunu kullanacak ve istediği adayın olmasında kendi sesini duyurma imkanına sahip olacaktır.



Bu gece yarısı başlayacak olan anketimizin LOG kayıtları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın Mehmet Ali Şahin’e de iletilecektir.