Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz’ün başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısına Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, kurum müdürleri ve amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Birlik Başkanı Mehmet Türköz; “ 4 Ağustos 2020 yılında Safranbolu’da göreve başladığımız günden bu yana, güzel verimli aylar geçirdik. 24 yıllık görev süremde gözlemlediğim, köylerin alt yapıları noktasında 2005 yılından itibaren Türkiye’nin her yerinde güzel adımlar atıldı. 2005 yılı dönemi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından köyleri destekleme projesi bağlamında projeye başlandı ve 16 yıldan beri çok güzel yatırımlar yapıldı. İlçemizde bu yatırımlardan bugüne kadar nasibini aldı. Ben 2022 yılının şimdiden hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis toplantısı sonrası muhtarlara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanan ’19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ankara İli Çubuk İlçesinde Yıldırım Evci Mahallesi’nde oluşturulan hatıra ormanında adınıza bir fidan dikilmiştir. Doğaya bıraktığımız bu anlamlı hatıra, hepimize nefes olsun’ sertifika muhtarlarımıza takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi