KESDER'den Mali Müşavir Erol Şen’e Teşekkür.

Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Ve Kültür Derneği (KESDER)'in dernek binası almak için başlattığı yardım kampanyasına, Karabük cemiyetinin yakından tanıdığı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Erol Şen’den 60 Bin TL bağış desteği yapıldı.

Gün Birlik Olma Günü” sloganı ile dernek binası almak için yola çıktıklarını söyleyen KESDER Başkanı İdris Çankaya, Eskipazar'lı hemşehrileri destek ziyaretlerine devam ettiklerini ve bu kapsamda Eskipazar'lı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Erol Şen’inde elini taşın altına koyarak 60 Bin TL gibi şimdiye kadar yapılan en büyük bağış desteği yaptığını ifade etti.

Başkan Çankaya yaptığı açıklama da; “Kıymetli Karabük’lü hemşehrilerimizden, sesimize ses gelmeye başladı. Değerli hemşehrimiz Mali Müşavir Erol Şen Beyefendi 60 Bin TL ile elini taşın altına koyarak, derneğimize şu ana kadar yapılan maddi ve manevi yardımların en büyüğünü gerçekleştirmiş oldu. Kendilerine şükranlarımızı sunar destekleri için çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Çankaya, “Karabüklü hemşerilerimiz, iş insanlarımız, esnaflarımız, Karabük’e aşık gönül erlerimiz; “Kişi yaşadığı üzere ölür ve öldüğü hâl üzere haşrolunur” ciheti doğrultusunda destek ve iştiraklerinizi bekliyoruz.” diyerek bağış yapılabilecek ilgili hesap numarasını tekrar hatırlattı.

Bağış hesabı ve ıban numarası:
Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı (KESDER)
IBAN NO : TR 6400 0460 0081 8880 0010 4160
Alıcı : Karabük Eskipazarlılar Derneği

Editör: Haber Merkezi