KARABÜK’ÜN MERKEZİNE YAPILAN VE HALA YAPIMI TAM OLARAK BİTMEYEN KENT MEYDANI, HİZMETE GİRMEDEN MEZBELELİK HALE GELMEYE BAŞLADI


 

KENT MEYDANININ OTOPARKI İLE KAPALI ALANLARININ İÇİNE PİSLİKTEN GİRİLMİYOR


 

kent-meydan-sos

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 2009 Seçim Projeleri arasında olan ve bir gecede eski 100 evler yıkılarak yapımına başlanan Kent Meydanı, 4 yılı bulmasına rağmen bir türlü hizmete girmedi.

Ufak bazı eksikliklerinin giderilmesi için ihale süreci beklenilen Kent Meydanı bitmeden mezbelelik hale dönmüş durumda.

Kapısı açık olan dükkanların içini şarapçılar ve tinerciler mesken haline getirirken, kapalı otoparkın içini ise pislik götürüyor.

Yapımının %90’dan fazlası bitmiş durumda olan meydanın sağı solu dökülmeye şimdiden başladı. Birçok taşları, parkeleri ve diğer malzemeleri kırık dökük hale gelen Kent Meydanının bir an önce bitirilerek hizmete girmesi vatandaşlar tarafından büyük bir hevesle bekleniliyor.

Başkan Rafet Vergili’nin adeta sahipsiz halde bıraktığı Kent Meydanının bu hale gelmesine,  KARDEMİR A.Ş’nin geçtiğimiz yerel seçimler sırasında çektiği tel örgülere bağlanılıyor.

 

YAPIMI BİTMEDEN MEZBELELİK HALE DÖNEN KENT MEYDANINDAN BAZI KARELER


 



 

Editör: Haber Merkezi