AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI KEMAL KARADENİZ, ADAY ADAYLIĞI SÜRECİNDEN VAZ GEÇMEDİĞİNİ BELİRTTİ


 

KEMAL KARADENİZ;


 

“AK PARTİ GENEL MERKEZİ SÜRECİ 1 ARALIK TARİHİNE KADAR UZATTI”


 

“ADAY BELİRLEME SÜRECİNDEKİ TEŞKİLAT VE KAMUOYU YOKLAMALARINA KATILACAĞIZ”


 

karadeniz-vazgecmedim-video


AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz adaylık süreciyle ilgili her hangi bir vaz geçmenin olmadığını açıkladı.

Karadeniz, Genel merkezinden gelen genelgeye göre 1 Aralık tarihine kadar Belediye ve İl Genel Meclisi adaylık başvurularının uzatıldığını belirti ve Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde ise başvuru yapılmasa da teşkilat ve kamuoyu temayüllerinde bulunacaklarını belirtti.

Kemal Karadeniz açıklamalarında şu görüşlere yer verdi;
Özellikle aday adayları başvuruları başlamasıyla beraber teşkilatımız tarafından ve halk nezdinde ismimiz geçmeye başladı. Bunun neticesi olarak ta bizde bir niyet içerisine girmiştik.  Dün itibariyle genel merkezimizden gelen talimat doğrultusunda, teşkilat mensubu arkadaşlarımızın 1 Aralık’a kadar istifa etmeden, aday adaylığı süreçlerini devam ettirebileceği bilgisi geldi.

1 Aralık zaten resmi bir tarih, bunun dışındaki 1 Kasım, partimizin MYK’sı tarafından belirlenmiş olan bir tarihti. Burada böyle bir karar alınmış. Aday adaylarımızla beraber aday adaylığı döneminde aynı süreçte bizde değerlendirileceğimizi düşünüyoruz. Şuanda takdiri parti büyüklerimize, parti teşkilatımıza ve genel merkezimize bırakmış durumdayız.

 

HABERİN VİDEOSU