Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmen ve öğrencilerinin organizasyonluğunda Kampüsümüz içerisinde bulunan Demir Çocuk Anaokulu öğrencilerine ‘Demir Çelik Anaokulu Yıl Sonu Belge Töreni’ etkinliği gerçekleştirildi.


 

3.-(8)Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Akademik ve İdari Personelimiz ile Aileler katıldı.

Aileleri çocuklarımızın yıl içinde yapmış oldukları çalışmaların karşıladığı etkinlikte, Demir Çocuk Anaokulu öğrencilerinin bir yıl boyunca öğrenmiş oldukları oyunlar ve şarkılar miniklerimiz tarafından gösterime sunulurken, öğretmenleri tarafından Elma Şekerleri, Yıldızlar ve Gök kuşağı gruplarına ayrılan minik eller kimi zaman ağlasalar kimi zaman ise zıplasalar da İstiklal Marşımızın ilk iki kıtasını ezbere okuyarak, izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Gösterilerin ardından kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Demir Çelik Anaokulu yılsonu organizasyonuna katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Değerli öğretmenleri ile çalışanlarımız çocuklarımızı uzun zamandır hayata hazırlıyorlar. Bu hazırlıkları yaparken de çocuklarınıza kendi çocuklarına göstermedikleri ilgi ve alakayı gösterdiler. Kendilerini öz verili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İstiklal Marşımızın ilk iki kıtasını ezberlerinden okumaları beni gerçekten çok duygulandırdı. Onlar la ne kadar gurur duysanız azdır. Çocuklarınızın ve sizlerin yüzünden gülücüklerin eksik olmamasını temenni ederek hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

1.-(15)Minik ellere sınıf öğretmenleri tarafından başarı belgelerinin teslim edilmesinin ardından; ‘Demir Çelik Anaokulu Yıl Sonu Belge Töreni’ sona erdi.

Editör: Haber Merkezi