Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Karabük Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulu öğrencilerine “Önlisans Öğrencileri için Proje Tasarım Teknikleri” konulu seminer verdi.

Karabük - Yenice Meslek Yüksekokulu’ndan Dr. Öğr. Üyesi Elif Marıl’ın moderatörlüğünde yürütülen ve çevrimiçi olarak 15 Mart 2021 Pazartesi akşamı gerçekleştirilen eğitim seminerinden 25 civarında öğrenci yararlandı.

Proje tabanlı çalışmalara ilgi duyan gençlerin girişimci yanlarını da geliştireceğine vurgu yapan Prof. Dr. Mustafa Böyükata, farklı kurum ve kuruluşlar tarafından sağlanan proje destekleri hakkında bilgiler verdi.

İş hayatına atılırken güçlü bir özgeçmişe sahip olmanın önemine değinerek, proje faaliyetleri ile zengin bir öğrencilik yaşamaları ve edinecekleri deneyimler ile nitelikli referans oluşturmaları yönünde önerilerde bulundu.

Destek programları hakkında yapılan bilgilendirmeden memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler ve moderatörlük yapan Dr. Öğr. Üyesi Elif Marıl, davetlerini kırmadığı için Prof. Dr. Mustafa Böyükata’ya teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi