Karabük Üniversite ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası arasında Üniversite-Sanayi İşbirliğini tüm alanlarda geliştirmek ve bu anlamda iki kurum arasındaki eğitim ve danışmanlıkla ilgili faaliyetleri yürütmek amacıyla protokol imzalandı.


 

20151208AW599085_01Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol sonrası açıklamalarda bulunan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Protokol Üniversitemiz ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği içinde bulunduğu konuları kapsıyor.

Özellikle KABUSEM’de yapılacak her türlü kurslar ve faaliyetlerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte çalışacağız. Üniversitemiz olarak Ticaret ve Sanayi Odasının her türlü desteklerini yanımızda hissettik. Bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini biliyoruz. Üniversitemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ise, “Hem Rektörümüze hem de Karabük Üniversitesi ailesine bu süreçte bize yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Karabük’te Üniversite-Sanayi işbirliğini tüm alanlarda geliştirmek, bu anlamda iki kurum arasındaki eğitim ve danışmanlıkla ilgili faaliyetleri yürütmek. Karabük Üniversitesi bünyesindeki Enstitülerde Ticaret Odası ile ilgili hazırlanan tez rapor gibi bilimsel çalışmalar, kendi logosu altında ücretsiz olarak basılı hale gelecek.

2016 yılında başlayacak olan ‘Karabük İçin Bir Fikrim Var’ projesi bu kapsamda beraber yürüteceğimiz konulardan bir tanesi. Burada başarılı bir üniversitemiz ve başarılı bir senatomuz var.

Bizde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üniversitemizde hem kendimiz adına, hem de üyelerimiz adına faydalanmak ve birlikte ortak projeler yapmak adına burada bu protokolü imzaladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.