20150807AW495307_01Karabük Üniversitesi (KBÜ) Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memiş Işık ve yanındaki heyet Karabük’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


 

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memiş Işık, Enstitü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yasin Kanbur ve Enstitü Sekreteri Hilmi Acar Üniversite-Sanayi iş birliği artırma amaçlı ziyaretlerinde Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Uğur Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Üniversite-Sanayi diyaloğunu daha da sağlamlaştırmak için yapılan ziyaretin ardından Karabük Üniversitesi (KBÜ) Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Işık, Enstitü Müdür Yardımcısı Kanbur ve Enstitü Sekreteri Acar Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İş adamı Mutullah Yolbulan’ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İş adamı Mutullah Yolbulan’ın sonrasında ziyaretlerine devam eden heyet en son Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretler iyi dilek ve temennilerle sona ererken Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde yapılan ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.