20140616AW119163_01Karabük'te, LYS'ye girdikten sonra kullandığı otomobilin takla atması sonucu ölen Batuhan Karagöz (19), gözyaşları içinde toprağa verildi.

Antalya’dan çalıştığı otelden memleketi Karabük’e LYS için gelen Batuhan Karagöz, arkadaşı Dursun Yamaç (18) ile birlikte sınavdan sonra otomobille gezintiye çıkarak Hamzalar Mevkii Organize Sanayi Kavşağı'nda kaza geçirdi. Orta refüce çarpıp takla atarak karşı şeride geçen otombilden fırlayan Karagöz, kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetmişti.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Karagöz için Cevizlidere Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Karagöz'ün tabutuna Karabük Gençlikspor Boks Takımında giydiği boks eldivenleri konulurken, cenaze namazı öncesi güçlükle ayakta duran baba Recep Karagöz taziyeleri kabul etti. Ablası Büşra Karagöz, tabutu öperek sarılırken sinir krizleri geçirdi. Baygınlık geçiren Büşra Karagöz yakınları tarafından bir otomobile bindirilerek uzaklaştırıldı. Karagöz, Beşbinevler Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi