Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında başkanlık makamını her gün bir mahallede taşımaya devam ediyor.


 

19102015_kayabasi_3Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahalle sakinlerinin taleplerini bizzat kendilerinden dinlemek amacı ile uygulamaya koyduğu Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında başkanlık makamını her gün bir mahallede taşımaya devam ediyor.

Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Orhan Yavuz toplantı öncesi açıklamada; “Mahallemizin şu ana kadar büyük sorunları çözüldü. Mahallemizde çözülmeyen birkaç tane sorunlarımız kaldı.

Mahalle sakinlerimizin en çok isteği kayabaşı merdivenlerinin bir an önce yapılarak, hizmete açılması” dedi.

Kayabaşı merdivenlerinin durumu hakkında bilgi veren Başkan Vergili; “Kayabaşı merdivenlerinin projesi bittiği zaman, yapacağımız çalışma ile göçen yerlere profilden merdiven yapılıp en kısa zamanda 3-4 ay gibi kısa sürede açmayı hedefliyoruz.

Mahallenizde ilk yaptığımız toplantılarda 26 problem konuşurken şimdi ise yalnız 3 problem konuşuyoruz Demek oluyor ki yaptığımız mahalle toplantılarınız hedefine ulaşmış oluyor” dedi.

Başkan Vergili vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Kayabaşı Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi