Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, son olarak Kartaltepe Mahallesi ile buluştu.


 

22102015_kartaltepe_1Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vergili, farklı birimleri ilgilendiren talepleri, toplantıda hazır bulunan Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal’a talimat vererek yerinde çözüme kavuşturuyor.

SAYENİZDE SORUNUMUZ KALMAYACAK

Mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri; “Mahallemizde yapmış olduğunuz kanalizasyon çalışmasından dolayı mahallenin büyük sorunu bitmiş olacak.

Alt yapı çalışmasından sonra biliyoruz kaldırımları ve yolu yapacağınızdan kuşkumuz yok. Çocuk parkımızda elden geçtikten sonra bizim mahallemizde hiçbir sorun kalmayacak.

Yaptığınız çalışmalardan dolayı size ve tüm ekibinize teşekkür ederiz” dediler.

Mahallelerde asfalt sorunu kalmayacağını dile getiren Başkan Vergili; “Mahallenizde yapılan kanalizasyon çalışmaları bittikten sonra, hava muhalefeti olmazsa kaldırım ve asfalt atılacak.

Benim için öncelikli olan sizin ayağınızı çamura sokmamak. İlk önceliğim yolu asfaltlamak, sonra çocuk parkınız yeniden elden geçecek” dedi.

Vergili, vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Kartaltepe Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi