KARDEMİR A.Ş YENİ GENEL MÜDÜRÜ UĞUR YILMAZ’DAN ÜNİVERSİTE REKTÖRÜNE VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET


krdm-yeni-genel-mudur-ugur-yilmaz

KARDEMİR A.Ş Genel Müdürlük görevine atanan Mesut Uğur Yılmaz ve KARDEMİR A.Ş İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Onur, Karabük Üniversitesi Rektörü ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

İlk olarak KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulunan KARDEMİR A.Ş Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz, kendi adına hazırlanan ağacını dikti ve sonra rektörlük makamına geçti.

Rektör Uysal’a gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Müdür Mesut Uğur Yılmaz, şunları söyledi;

“Bugün Rektörümüzden başlayarak çeşitli ziyaretler gerçekleştireceğim. Burhanettin Bey’i çok iyi tanıyorum. Demir Çelik Enstitümüzde birlikte çalışmalarımız oldu. İnşallah burada da çok daha önemli işleri beraber yapacağız, yapmaya çalışacağız. Bazı insanlar hizmet için yaratılmıştır, Rektörümüzde bu insanlardan biridir. Bizde bu grubun içindeyiz ve hizmet için varız. Kısmet bizi KARDEMİR A.Ş.’ye hizmet için getirdi. Türkiye’nin diğer entegre tesislerinde çalıştım. Bu bilgi ve birikimlerimizi inşallah burada KARDEMİR A.Ş.’nin iyiliği, güzelliği ve daha başarılı bir konuma gelmesi için hep birlikte değerlendireceğiz. KARDEMİR A.Ş.’yi dünyanın en iyi şirketlerinden biri yapmak için çalışacağız, çabalayacağız ve elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Karabük ve tüm paydaşlarımızın mutluluğunu gözeterek, dengeleyerek güzel günleri birlikte yaşayacağız. KARDEMİR A.Ş. Türkiye’nin ilk entegre tesisi ve ilk Demir Çelik Fabrikasıdır. Ben metalürji mühendisiyim ve bir metalürji mühendisi için böyle bir fabrikada çalışmak son derece onur verici bir durum. Bizde birikimlerimizle daha iyi şeyler yapıp bu bayrak yarışını sürdüreceğiz. Bayrağı aldığımız yerden daha iyi bir yere taşıyabilirsek ne mutlu bize. Hep birlikte aynı hedefe doğru koşmaya devam edeceğiz.”

KARDEMİR A.Ş Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise, “KARDEMİR A.Ş’de genel müdürlük yapmak sadece o fabrikayı yönetmek, belirli bir kazanç elde etmek değildir. KARDEMİR A.Ş Karabük’ün ve ülkemizin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir. Karabük Üniversitesi’nin de gelişiminde çok fazla katkısı oldu. Bizim Karabük Üniversitesi olarak temel çalışma alanlarımızdan bir tanesi de metalürji malzeme konusu. Sizlerin üretmiş olduğu ürünlerin yurt dışına gönderilmeden ülkemizde bugün itibarı ile testlerini gerçekleştiriliyoruz. İşletmenin içerisinde onlarca projeyi birlikte yürütüyoruz. Tabi 77 yıllık birikimini biz Karabük Üniversitesi’nin doğal tatbikat alanı olarak görüyoruz. Bu da Karabük Üniversitesi’ne gerçek anlamda katkı sağlıyor. Bugüne kadar çok güzel diyaloglar gelişti. Sizinle bu diyaloğun daha da aratarak gelişeceğini düşünüyorum. Karabük’ümüze hoş geldiniz sefalar getirdiniz, Allah mahcup etmesin.” Diyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Genel Müdür Yılmaz, daha sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Kardemir A.Ş Genel Müdürü Yılmaz yaptığı konuşmada “Göreve dün başladım. Bugün ise ayağımın tozuyla Vali beyi, Rektörümüzü ve Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Kardemir bizim göz bebeği şirketlerimizden bir tanesi. Biz demir çelik mühendisiyiz. Bizim için anlamlı ve farklı bir yeri var. Kardemir’e ve Karabük’e bundan sonraki ömrümüzün kalan bölümünde hizmet etmeye gayret edeceğiz. Türkiye’de diğer entegrelerde çalıştıktan sonra yönetim kurulumuzun daveti ile biz de bu kutsal görevi kabul ettik ve dün itibariyle göreve başladık. Burada Kardemir, Karabük’teki bütün paydaşlarıyla, inşallah hepimiz bu camianın bu topluluğun faydaları için elimizden gelen gayreti gösteriyor olacağız” dedi.

Başkan Vergili ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, göreve yeni atanan Genel Müdür Yılmaz’a “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vergili, “Elbirliği içerisinde beraber Karabük için hizmet yapmaya çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi