20131113AW000977_02Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde Karabük Demir Çelik Fabrikaları'na (KARDEMİR), “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi” ödülü verildi. Ödülü Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel aldı.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen 22. Kalite Kongresi’nin kapanışı "Türkiye Mükemmellik Ödül Töreni" ile sonlandı. İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Karabük Demir Çelik Fabrikaları'na (KARDEMİR) ‘Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi’ne layık görüldü. Ödülü Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel aldı.

Türkiye’nin ilk entegre demir çelik fabrikası ve uzun mamulde cevhere dayalı üretim yapan tek kuruluş olduklarını söyleyen Kardemir Kalite Yönetim Müdürü Osman Yazaroğlu, firma olarak yaklaşık dört yıldır kalite ödülleriyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "2011 yılında gerçekleştirilen organizasyonda da ‘Türkiye Mükemmellikte Yetkinlik 3 Yıldızlı Belge’ ödülü almıştık. İki senelik bir hazırlıktan sonra bu sene de dört yıldızı aldık. Hedefimiz mükemmellik aşamalarını teker teker geçerek beş yıldıza ulaşmak daha sonra da ‘Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü almak. Bu çerçevede çalışmalarımızı devam ediyoruz. Bu da bize büyük bir oranda verim artışı sağlıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi