BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK OLAN KARDEMİR GENEL KURULUNUN BİR HAYLİ SERT GEÇECEĞİ BELİRTİLİRKEN, MEVCUT YÖNETİMİN KARŞISINA GÜÇLÜ BİR MUHALEFETİN DİKİLECEĞİ İDDİA EDİLİYOR.


 

krdm-sert-gececek


1 Mart tarihinde ilki yapılan ve çoğunluk hissedar toplanmadığı için 28 Mart Perşembe günü saat 14:00’e ertelenen Kardemir A.Ş. Mali Genel Kurulu’nun bir hayli sert geçeceği yönünde kulislerde konuşmalar yer alıyor.

28 Mart Perşembe günü Karabük Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan Kardemir A.Ş Olağanüstü Mali Genel Kurulunda, Kardemir Yönetimine muhalefet olan güçlü bir kesimin genel kurula katılım sağlayacağı belirtiliyor.

İlk defa elektronik ortamda da oy kullanılacak olan genel kurulda, Kardemir Yönetiminin bazı kazanımlarından rahatsız olan ve daha önce yönetim ile paralel hareket eden güçlü bir kesimin muhalefet ile birlikte hareket edeceği ifade edilmekte.

Kardemir Yönetimini oluşturan üç sanayici ailenin, Kardemir ile ticaret yapma izninin bu genel kurulda çıkmayabileceği de belirtiliyor.

Öte yandan Kardemir Yöneticileri ise ellerinde hatırı sayılır hisseleri bulunduranlar ile irtibata girerek, destek vermeleri konusunda girişimler yaptıkları konuşuluyor. Kardemir Yönetiminin hukuk kıskacına girmelerinin bu genel kurula yansıyacağı bildiriliyor.

Editör: Haber Merkezi