krdm-bld-2KARDEMİR A.Ş GÖRÜLMEMİŞ BİR TASARRUFTA BULUNDU VE KENT MEYDANI İLE ESKİ 38 EVLERİN OLDUĞU PARK ALANINI TEL ÖRGÜLER İLE ÇEVİRDİ


 

KENT MEYDANININ OTOPARK ÇIKIŞI TEL ÖRGÜLER İLE KAPATILDI


 

RAFET VERGİLİ “NE YAPMAK İSTİYORLAR, GÖRECEĞİZ”


 

krdm-bld-ana-foto


KARDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel, şirketin arazileri olan bölümleri tel örgü ile çevirdi.

Çevirdi, çevirmesine ama…

KARDEMİR A.Ş’den geçtiğimiz yıllar da bir anlaşma yapılarak alınan çarşı merkezindeki 100 Evler alanına Kent Meydanı yapılmış, terminalin karşısındaki eski 38 Evlerin olduğu yerde yıkılarak yeşil alan uygulanmıştı.

KARDEMİR A.Ş Genel Müdürü Fadıl Demirel’in talimatı ile bir, iki gün önce Kent Meydanın bulunduğu alandaki, KARDEMİR’e ait olan arsaların etrafı tel örgüler ile çevrildi.

Çevrilen alan içine kent meydanının bir bölümünün de girdiği görülürken, meydandaki yer altı otoparkının tek çıkışı olan da bu çevrili alanın içinde kaldı.

Kent Meydanın konseptini tamamen bozan bu çevirme uygulaması, karşısında vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Daha da enteresanı, Karabük’ün girişi olan Terminal karşısındaki eski 38 Evlerin yıkılarak yerine yapılan yeşil park alanının tam ortasında kalan KARDEMİR arsası da tel örgüler ile çevrildi.

KARDEMİR’in bu tasarrufundan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin de tel örgüler çekildikten sonra haberi olduğu ifade edilirken, Vergili konuyla ilgili sadece “KARDEMİR’in şu an ne yapmak istediğini pek anlamış değilim. Bekleyip, görelim bakalım” dedi.

krdm-bld-2KARDEMİR’in ne yapmak istediği şu anda belli olmayan bu tasarrufunu değerlendiren konuya yakın bazı kaynaklar “Seçimlerden sonra galiba Kardemir Genel Müdürü Fadıl Bey, ‘AK Parti’ye şirin görünmek için böyle bir yola mı başvuruyor’ diye, düşünmeden kendimizi alamıyoruz. Yoksa böyle tek taraflı ve mantıksız bir uygulamayı durup, dururken adeta ortamı germek istercesine kim yapar” şeklinde görüş beyan

Editör: Haber Merkezi