KARDEMİR KARABÜKSPORLU FUTBOLCU VALENTIN VIOLA: “HER İKİ MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ”


 

KARDEMİR KARABÜKSPORLU FUTBOLCU ERKAN KAŞ: “GALİBİYETE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”


 

Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası D grubu ilk maçında Perşembe günü deplasmanda Sivas 4 Eylül Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.


 

20141203AW260589_01Çamlık Tesisleri'nde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmana Beşiktaş maçında sakatlanan Abdou Razack Traore ile sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek ve Aykut Özer katılmazken; Samba Sow ve İbrahim Serdar Aydın takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

VIOLA: "HER İKİ MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Karabükspor’un Arjantinli futbolcusu Valentin Viola, kupa ve ligde iki önemli maça çıkacaklarını hatırlatarak, “Her iki maçı da kazanmak istiyoruz. Sivas ve Rize’den kazanıp dönmek istiyoruz. Bu takım için fırsat olacak. Buna ihtiyacımız var. Beşiktaş maçında 90 dakika boyunca oynadım ama 1-2 maç sonra tamamen hazır olacağıma inanıyorum” dedi.

ERKAN KAŞ: "KISA SÜRE DE OLSA KADRODA OLMAK İSTİYORUM"

Uzun süredir sakat olan ve kupa maçında kadroda yer alacak olan Erkan Kaş ise, “Kupada kısa süre de olsa kadro yer almak istiyorum. Bu benim için Çaykur Rizespor maçında da olumlu bir şekilde devam edecek. İnşallah bu iki maçı da kazanıp yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Hafta sonu Çaykur Rizespor maçını alıp yükselişe geçmek istiyoruz. Buna çok ihtiyacımız var. İyi hazırlandık ve inşallah her şey düşündüğümüz gibi olur” dedi.

Beşiktaş maçında attıkları golün ofsayt olmadığını vurgulayan Erkan Kaş, “Artık bu maç bizim için geride kaldı. Bir şey değiştirmeyeceğinden bundan sonraki maçlar daha önemli” ifadelerini kullandı.
Kırmızı-mavili ekip daha sonra özel bir firmaya ait otobüs ile Kastamonu’ya geçerek buradan hava yolu ile İstanbul’a ardından ise Sivas’a geçmek üzere hareket etti.