KARDEMİR A.Ş ile Amerikan Kültür Dil Okulları Karabük Şubesi arasında İngilizce kursuna yönelik indirim anlaşması imzalandı.

25 Ağustos 2021’de, Kardemir’de gerçekleştirilen anlaşma kapsamında, Kardemir çalışanları, eşleri, çocukları ve anne-babaları, Amerikan Kültür Dil Okulları Karabük  Şubesi’nde verilen kurslardan indirimli şekilde faydalanacaklar.

 BİR DİL BİR İNSAN, İKİ DİL ÇOK İNSAN
.
Amerikan Kültür Dil Okulları Karadeniz Karabük Şubesi Kurucusu Serhat ALPER, KARDEMİR ile anlaşma yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiği konuşmasında:

“Amerikan Kültür Dil Okulları olarak en önemli amacımız köklü eğitim geçmişimizi çağdaş yöntemlerle sürekli yenileyerek,resmi ve özel kuruluşların dil eğitim ihtiyaçlarını karşılamaktır.Karabük Şubemiz,KARDEMİR ile yaptığı bu anlaşma ile daha da güçlenmiştir. Amerikan Kültür Dil Okulu,öğrencilerinin kendilerini uluslararası platformlarda daha iyi ifade etmelerini, çeşitli uluslararası sınavlarda (TOEFL-IELTS vs…) başarılar kazanmalarını, ilk ve orta öğretimdeki öğrencilerimizin derslerindeki başarısını en üst seviyeye çıkartmak için çalışmaktadır.” ifaderini kullandı.

Editör: Haber Merkezi