20150709AW472220_01Kardemir A.Ş ve Sabancı Holding ortaklığında bulunan KARÇİMSA tarafından iftar yemeği düzenlendi.


 

Safranbolu Bağlar Saray Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’nun yanısıra Vali Yardımcıları Tarkan Keskin, 125. Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekili Kamil Güleç, KARÇİMSA Genel Müdürü Sezgin Sezer, KARDEMİR Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz, işadamları ile davetliler katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan KARÇİMSA Genel Müdürü Sezgin Sezer, iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür ederek, “Bizi yalnız bırakmayan siz değerli paydaşlarımızın gücü oldukça büyük ve önemli. Sizlerden aldığımız güçle KARÇİMSA ailesini daha da büyüteceğimize inancımız sonsuzdur.

Bizi bir araya getiren bu özel gecede soframızı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar ve Ramazanlar dilerim.” dedi.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ise geçen yılda aynı yerde iftar organizasyonunu düzenleyen KARÇİMSA’ya hayırlı üretimler hayırlı kazançlar dilediğini belirterek verimli çalışmalarının kazasız belasız devam etmesini isteğinde bulundu.