KarBartınDer (Karabük Bartınlılar Derneği) Başkanı İsmail Hakkı Demir ve yeni yönetim kurulu üyeleri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.


 

20160211AW657142_01

Kongre sonrası oluşan yeni yönetim ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy’u ziyaret eden Bartınlılar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Demir, “KarBartınDer olarak Karabük’ü elimizden geldiğince tanıtmaya gayret ediyoruz.

Kurulduğumuz günden bugüne kadar yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber aktif bir çalışma içindeyiz, bizleri kabul ettiği ve geçmişte verdiği ve yeni dönemde vereceği destekler için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek söze başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy , Karabük’ün Bartınlıların, Kastamonuluların, Çankırılıların, Boluluların ve hatta Erzurumluların da yaşadığı iyi bir Türkiye özeti olduğunu belirterek, “Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Güzel işlerde yarışırsak ahengimiz artar, zaten bu güzel ahenk Karabük’te mevcut. Daha da artarak iyilik yarışmasına devam edeceğimize inanıyorum.

Bizler Safranbolu Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam ediyoruz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımıza ve Yeni yönetim kurluna teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından KarBartınDer (Karabük Bartınlılar Derneği) Yönetimi Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Haber Merkezi