Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve iki adayın yarıştığı CHP Karabük İl Başkanlığını rakibine 2 oy farkla 59 oyla kazanan Bayram Karadağ mazbatasını aldı.


 

20130417AW001078_01Pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulda 2 oy farkla CHP İl Başkanlığına seçilen Bayram Karadağ, mazbatasını İl Seçim Kurulu Müdürü Şeref Çelik’ten aldı.

CHP İl Başkanı Bayram Karadağ mazbata töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Biz Parti içersindeki insanlarla siyasi akrabayız, siyasi hısımız, siyasi hasım değiliz, siyasi düşman değiliz. Hep beraber el birliğiyle CHP’yi iktidara taşıma mücadelesini yapacağız” dedi.

Karadağ, mazbatamızı aldık, görevimize başlıyoruz ve her zaman kazanan CHP olsun diyerek, “Biz kongre salonuda ‘Kaybetsek bile CHP emrinde çalışmaya devam edeceğiz’ demiştik. Hedefimiz CHP’yi iktidara taşımak, bütün arkadaşlarımızın hedefi de bu yöndedir. Ben kongrede kazanan ve kaybeden olduğuna inanmıyorum kazanan CHP olmuştur. Hep beraber el birliğiyle CHP’yi iktidara taşıma mücadelesini yapacağız. İbrahim Ayhan Hocamızla diğer Yönetim Kurulunda aday olan arkadaşlarımızla el ele vererek CHP’yi seçimlere hep beraber hazırlayacağız” ifadesinde bulundu.

Gazetecilerin “Bayram Karadağ’ı Genel Merkez istemedi, sıkıntıları olacak şeklinde söylentiler vardı, mazbatanızı almadan Genel Merkeze gittiniz?” şeklindeki sorusuna ise, “Bunu söyleyen CHP’de belirli insanlar. Bayram Karadağ 16 yaşından beri CHP Genel Merkezi ile CHP Örgütleri ile beraber çalıştı. Yani oradakiler benim 16 yaşımdan bu zamanki bütün emeklerimi biliyorlar. Kongre bittikten sonra biz doğal olarak olağan grup toplantısına katıldık, orda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Adnan Keskin, Sayın Gürsel Tekin, Sayın Faik Öztırak ve diğerleri hepsi şunu söylediler. “Biz Kaybedenin kazanılmış bir hakkın iadesi olarak görüyoruz bunu” dediler ve biz kimseyle problemimiz olmadan CHP’yi iktidara taşımanın mücadelesini yapacağız. Bizimle mücadele edenlere kollarımız açıktır. Biz Parti içersindeki insanlarla siyasi akrabayız, siyasi hısımız, siyasi hasım değiliz, siyasi düşman değiliz, biz kongre salonunda o işi bitirdik, bizim kavgamız, kendi aramızdaki mücadelemiz orda kaldı, dışa dönük mücadeleye hep beraber başlayacağız. Bu yolda emeği olan herkesi aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Biz onların birikimlerinden ve CHP’ye katkı vermelerinden büyük bir onur duyacağız” diye cevap verdi.