KARABÜK MERKEZ VE İLÇELERİNDE SEÇİMLERİ KİMLER KAZANDI?


 

İŞTE 30 MART 2014 MAHALLİ İDARELER YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARI…


 

kesin-kazananlar


 

KARABÜK

Karabük’te MHP’nin adayı olan mevcut Belediye Başkanı Rafet Vergili, toplam oyların %52'lik bir dilimi olan,  34.476 Oy alarak seçimleri kazandı ve 2. Dönemine merhaba dedi.

SAFRANBOLU

Safranbolu’da AK Parti’nin adayı olan mevcut Belediye Başkanı Necdet Aksoy, toplam oyların %41'i olan, 10.286 oy alarak seçimleri kazandı ve Aksoy’da 2. Dönemine merhaba dedi.

YENİCE

Yenice’de AK Parti’nin adayı olan mevcut Belediye Başkanı Zeki Çaylı, %56 gibi bir oranı bulan, 3.771 oy alarak seçimleri kazandı ve Çaylı 2. Döneminde hizmetlere talip oldu.

ESKİPAZAR

Eskipazar’da AK Parti’nin adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dursun Baş, toplam oyların %44'lük bir oranını bulan, 1.784 oy alarak seçimleri kazandı ve Baş’da 2. Dönemini kazandı.

EFLANİ

Eflani’de AK Parti’nin adayı olan mevcut Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, %37 gibi bir oran olan, 541 oy alarak seçimleri kazandı. Bir dönem Saadet Parti’sinden Belediye Başkanlığı yapan Ertuğrul, AK Parti’den de 2. Dönemini kazandı.

OVACIK

Ovacık’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olan Mustafa Polat Dursun, Karabük genelinde yüzdelik oran olarak en fazla oyu alarak seçimi kazandı. Dursun, kullanılan oyların %62 gibi bir oranı olan, 273 oy alarak ilçenin genç Belediye Başkanı oldu.

YORTAN PAZARI BELDESİ

Yortan Pazarı Beldesinde de seçimleri AK Parti’nin adayı olan mevcut belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki seçimleri kazanarak, 2. Dönemine selam verdi.

 
Editör: Haber Merkezi