MEHMET ALİ ŞAHİN’İN AK PARTİ’NİN İKİ NUMARALI KOLTUĞUNU KORUMASI İLE YENİDEN ADAY OLMASI DA KESİNLEŞTİ


 

ŞAHİN, KARABÜK’TEN Mİ ADAY OLACAK..?


 

sahin_bilmecesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in, 5. Olağan Kongresi sonrasında ilk önce partinin 50 kişilik MKYK’sinde yer alması, ardından da eski yerini koruyarak, MYK’da yer alması yeniden milletvekili adayı olacağını kesinleştirdi.

AK Parti’nin iki numaralı koltuğu olan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığını koruyan Mehmet Ali Şahin’in 1 Kasım genel Seçimlerinde yeniden Milletvekili adayı olacağının en büyük göstergesi olarak nitelendiriliyor.

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde, parti tüzüğünün 3 dönem kuralına takılan ve aday olamayan Şahin, bir dönem bekledikten sonra yeniden aday olma hakkını kazanmış oldu.

Şimdi tüm gözler Şahin’in nereden aday olacağına çevrildi.

Şahin, 2011 Genel Seçimlerinde olduğu gibi yeniden memleketi olan Karabük’ten mi aday olacak, yoksa kulislerde konuşulduğu gibi İstanbul’dan mı aday olacak?

Siyasi kulislere yakın çevrelerin bir kesimi, Şahin’in yeniden Karabük’ten aday olacağı görüşünü savunurken, bir kesimi ise İstanbul’dan aday olacağı görüşlerini savunuyorlar.

Mehmet Ali Şahin’in nereden aday olacağı bilmecesi 4 gün sonra, yani 18 Eylül Cuma günü belli olacak.