kb-0Karabük Protokolü öğretmen evinde düzenlenen törende bayramlaştı


 

Bayramlaşmada siyasiler, seçimi unutup, siyasi rakipleri ile yan yana görüntü verdiler


 

Karabük Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, siyasi partilerin milletvekili adayları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Vali Orhan Alimoğlu, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Garnizon Komutanlığı’na geçerek jandarma personeli ile bayramlaştıktan sonra Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.

Bayram ziyaretlerine Karabük İl Emniyet Müdürlüğü devam eden protokol üyeleri daha sonra Yücel Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Son iki bayramdır, protokol bayramlaşmalarının bir hayli sönük geçtiği ve katılımların her geçen bayram daha da azaldığı gözlerden kaçmadı.

kb-7

SİYASİLERİN RENKLİ KARELERİ

Öte yandan siyasiler ise bayramlaşma da seçim havasını dağıtarak, rakipleri ile kol kola girmeleri, beraber aynı masada oturmaları ise renkli kareler oluşturdu.

Özellikle Protokol Bayramlaşmasında AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Burhanettin Uysal’ın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile MHP Adayı Adem Kar’la samimi görüntüler vermesi de espirilere neden oldu.

Bayramlaşmadan sonra ise AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, AK Parti Merkez İlçe Eski Başkanı, Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, CHP Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Erdoğan Dinçel, MHP Karabük Merkez ilçe Başkanı Samet Sarıtaş ile MHP Milletvekili Adayları Adem Kar ve Osman Aydın’ın bir kafede aynı masada oturup kahve içmeleri, zor görülecek bir kare oluşturdu.

Editör: Haber Merkezi