Karabük Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 1-7 Mart Muhasebe Haftası sebebiyle Atatürk anıtına çelenk sundu.


 
20160301AW674981_01Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Muhasebeciler Haftası' sebebiyle odada bir araya gelen Karabük Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına kayıtlı muhasebeciler,daha sonra Atatürk anıtına çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu.

Odada düzenlenen programda konuşan SMMMO Başkanı Hüseyin Eken, muhasebecilerin işletmelerin önemli sırdaşları olduğunu dile getirerek, "Meslektaşlarımızın yaptıkları görevler, kamu maliyesine ve ekonominin gelişimine önemli katkı sunmaktadır.

TÜRMOB ve Odalarımız kamu yararına, sürekli yüksek kalitede hizmet sağlayan standartlarla, muhasebe ve denetim mesleğinin dünyadaki gelişmelere paralel olarak ilerletilmesi ve geliştirilmesi için çalışmakta, gerek stajyerlerimizin ve meslek mensuplarımızın eğitimi noktasında, gerekse mesleğin uygulanmasına yönelik üzerine düşen sorunların çözümü konusunda büyük bir özveri ile çalışmaktadır” dedi.