Gururluyuz!


Kardemir Karabükspor Tarih Yazdı!
Helal Size!
Biz Karabük Üniversiteliler Kardemir Karabükspor’un Her Zaman Yanındayız!


 

1-(7)

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez yer alan Kardemir Karabükspor, Norveç ekibi Rosenborg'u elemeyi başardı ve play-off turuna yükseldi.
Tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme turunda ikinci maçını Kardemir Karabükspor, 11 kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Norveç takımı Rosenborg ile karşılaştı.

Biz Karabük Üniversiteliler olarak her zaman yanında olduğumuz Kardemir Karabükspor’u Norveç’de Rektörümüz Prof.Dr. Burhanettin Uysal yalnız bırakmadı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Karabük'te Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda geçen hafta oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren maçın rövanşında Kardemir Karabükspor Norveç Trondheim şehrinde sahasında Lerkendal Stadı'nda Rosenborg ile 1-1 beraber kalarak, adını play-off turuna yazdırdı.

Tarihi bir güne tanıklık etmenin onuru ve mutluluğunu yaşadığını belirten Rektörümüz Prof.Dr. Burhanettin Uysal; “Karabük’te ilkler yaşanmaya devam ediyor. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılan Kardemir Karabüksporumuz Karabük’te golsüz berabere kaldığı Rosenborg’u kendi sahasında Lerkendal Stadı'nda gollü berabere kalarak adını play-off turuna yazdırdı. Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan başta olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Her zaman takımın yanında olan ve 7 den 77’ye spor sevgisini her zaman ruhunda hisseden Karabük halkını da kutluyorum. Herkesin üzerinde düşen görevleri laiki ile yerine getirdiğine inanıyorum. Biz Karabük Üniversitesi olarak her zaman olduğu gibi üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız ve her zaman da hazır olacağız. Bugün 42 bin öğrenciye sahip Üniversite kenti Karabük; Üniversitesi, Kardemir Demir Çelik Fabrikaları ve Kardemir Karabükspor’u ile her geçen gün yükselen bir değer olmaya devam edecektir. UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de olmak üzere üç kulvarda mücadele edecek olan Kardemir Karabüksporumuza başarılar diliyorum.” dedi.