KARABÜK YENİ ATANAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH KAPLAN, ATATÜRK DÜŞMANI, SAPKIN FİKİRLİ BİRİYMİŞ MEĞER…


 

KENDİ FACEBOOK PROFİLİNDE YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR, BİR EĞİTİMCİ KİŞİLİKLE ALAKASI OLMAYAN SEYFULLAH KAPLAN, ATATÜRK’ÜN TÜRK OLMADIĞINI VE YAHUDİ OLDUĞUNU ÖNE SÜREN PAYLAŞIMLARDA BULUNMUŞ


 

KARABÜK EĞİTİMİ ARTIK BU SAPKIN FİKİRLİ ADAMA EMANET…


 

milliegitim-seyfullah-kaplan

 

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar’ın yerine Kayseri Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Seyfullah Kaplan atanmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen bu değişimin ardından, Seyfullah Kaplan’ın kendi şahsi Facebook sayfasında yaptığı paylaşımlar Karabüklüleri şaşkınlık içinde bıraktı.

2011 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Kayseri Milletvekili Aday Adayı olan Seyfullah Kaplan’ın,  Facebook profilinde yaptığı paylaşımların birçoğunun siyasi içerikli olması bir yana, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili saçma sapan iddialar içeren paylaşımlarda bulunması “Karabük’ün eğitim camiası kime emanet edildi?” sorusunu gündeme getirdi.

“Mustafa Kemal İle İlgili Bilinmeyen Gerçekler” başlığı altında yaptığı bir paylaşımda, Atatürk’ün asla Türk olmadığı ve hatta Yahudi olduğu öne sürülüyor.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi çocuklarımızın emanet edildiği bir eğitim kurumunun başına böyle sapkın ve saçma sapan zihniyete sahip bir kişinin atanmasına ise Karabüklüler tepki göstererek “Kim gönderiyor Karabük’e böyle sapkın fikirli tipleri. Karabük’ün kaderi bu olmamalı” şeklinde görüş beyan ediyorlar.

İşte Karabük’ün Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan’ın Facebook Profil linki;

https://www.facebook.com/seyfullah.kaplan.54