Karabük Emniyet Müdürlüğü kent genelinde halkın huzurunu bozucu olaylara karşı tedbirlerini her gün artırırken, kent genelinde ise Yunus ekipleri ve Asayiş ekipleri her akşam belli alanlarda huzur operasyonları yapıyor.


 

20140904AW184798_01Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in talimatları ile halkın huzur ve güvenliğinin 24 saat esaslı sürekli korunması adına kent genelinde değişik zaman ve saatlerde huzur operasyonları yapılıyor.

Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğüne bağlı moterize Yunus ekipleri ve Asayiş Şube ekipleri tarafından alkol ve uyuşturucu kullanıcıları ile halkı rahatsız edici durumların yoğun yaşandığı Adatepe, Dere tarla, Küpler, Kapullu ve Şahin tepesi bölgesinde devriye görevi yapıyor. Ekipler durumlarından şüphelendikleri ve alkol kullananları bölgeden uzaklaştırarak mahallelere yakın bölgelerde huzur operasyonları yapıyor.

Bu tür uygulamaların sürekli devam edeceği öğrenilirken, huzur operasyonlarının yapıldığı mahalle sakinleri ise uygulamdan memnun kalarak emniyet müdürüne teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi