19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karabük’te düzenlenen törenle kutlandı.


 

20150519AW418406_01

19 Mayıs kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törene Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat, Baro Başkanı Rıdvan Erdoğan, Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri, daire müdürleri, askeri personel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından il genelinde düzenlenen spormüsabakalarında dereceye giren öğrenci ve okullara ödülleri verildi.

Atatürk Anıtında gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Karabük Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibi ile Karabük Üniversitesi Halkoyunları ekibinin gösterileri ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi