- KARABÜK İL GENELİNDE KARDAN KAPANAN 114 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILIRKEN, 128 KÖY YOLU İSE KAPALI.

 

20130110AW001129_02Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski, 242 köy yolundan 114’ünün ulaşıma açıldığını söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Eski, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal ve Yol şefi Rafet Çelik İle birlikte kar yağışının yoğun olduğu Eflani ilçesine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Genel Sekreter Hakan Eski yolların hızlı bir şekilde açılmasını ve bu çalışmanın gece geç vakitlere kadar devam ederek kar mücadelesinin yarın itibari ile bitirilerek kapalı olan köy yollarının tamamının ulaşıma açılması talimatını verdi.

Eski, ayrıca bu sabah itibari ile kapalı olan 2 bin 104 kilometre uzunluğunda 242 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu söyleyerek, “Yolların ulaşıma açılması için 11 greyder, 2 kar bıçaklı kamyon ve 2 kamyon ile sabah erken saatte seri bir şekilde görev yerlerine intikal ederek kar mücadelesi çalışmalarını başladığını ve ilçelerimizdeki köy yollarımızın tamamının bugün ve yarınki çalışmalarımızla ulaşıma açacağız. Ekiplerimiz yoğun mücadele sonucu 114 köy yolunu ulaşıma açarken, hala 128 köy yolu ulaşıma kapalı” dedi.