KARDEMİR KARABÜKSPORLU OYUNCU AHMET İLHAN ÖZEK:



 

“ŞEHİR OLARAK ÇOK HEYECANLIYIZ”


 

20140710AW140618_01Kardemir Karabükspor, Davraz kamp çalışmalarını günde çift idman sürdürüyor.

Karabükspor’un genç oyuncusu Ahmet İlahn Özek, UEFA kupası maçı için hem futbolcular hem de şehir olarak çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Kampın yorucu ama güzel geçtiğini belirten Ahmet İlhan Özek, “Burada yüklediğimiz bütün kondisyonu lige yansıtacağız. Burada ne kadar çok çalışırsak ligde de o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Geçen seneki o takım olgusunu yeniden yakaladığımızı düşünüyorum. Tüm meslektaşlarıma sakatlıksız bir sezon diliyorum” dedi.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele vereceklerini de hatırlatan Özek, "Bu ay sonunda maçımız var. Futbolcular olarak, teknik heyet olarak, yönetim olarak en önemlisi de şehir olarak çok heyecanlıyız. Bu duyguyu yaşattırabiliyorsak ne mutlu bize. Bizi bu sezon çok zorlu bir maraton bekliyor ve üç kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde hedefimiz elemeleri geçerek gruplara kalabilmek. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü çok kaliteli bir ekibimiz var. Hem futbol anlamında hem de kişilik anlamında. O yüzden de başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bütün takım arkadaşlarımız ve hocalarımız ile birlikte bu yükü en iyi şekilde kaldıracağımıza inanıyorum. Geçen sezon taraftarımız özellikle de iç saha maçlarımızda çok güzel destek oldular. Bizi en iyi şekilde destekledikleri zaman biz de onlara en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz” ifadesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi