20140608AW112127_03-(1)


 

KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA YOLBULAN “HERKES GÖNLÜNÜ RAHAT TUTSUN SAHALARDA TAŞ GİBİ KARABÜKSPOR OLACAK” 


 

“AVRUPA KUPALARINDA ÜLKEMİZİ VE TÜRK FUTBOLUNU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ” 


 

“YENİ GOLCÜMÜZ KONGOLU DOMI KUMBELE”


 

krbspor-kongre-ana-foto

Kardemir Karabükspor’un olağan genel kurulunda, mevcut Başkan Mustafa Yolbulan güven tazeledi.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi Salonu’nda düzenlenen ve tek listeyle gidilen olağanüstü kongrede, Mustafa Yolbulan, oy kullanmaya gelen 215 üyeden 213’ünün oyunu aldı.

Genel kuruluda konuşan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Sivasspor ve Eskişehirspor’a verilen cezanın CAS’ta onanması sonrası görevin kendilerine verileceğini ve Karabükspor’un Avrupa’da mücadele edeceğini söyledi.

Başkan Yolbulan, son günlerde özellikle ulusal basında bir takım haberler çıktığını belirterek “Sivasspor ve Eskişehirspor kulüpleri üzüntülü ve sıkıntılı bir süreçten geçerken, onların üzüntülerinin üzerine aşırı sevinç gösterisi göstermek bize yakışmaz. Biz bunu söylemek istedik. Ancak UEFA’nın kararı CAS’ta da onaylanırsa, bu değerli kulüplerimizin Avrupa'ya gitmelerine engel olunursa doğal olarak sıralama gereği görev Karabükspor’a verilecek. Bu görev verildiğinde Kardemir Karabükspor olarak ülkemizi ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

"TAŞ GİBİ KARABÜKSPOR OLACAK"
Geçen sezon elde edilen başarının tesadüf olmadığını göstermek için çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Yolbulan konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Hedefi yedincilikten birkaç sıra daha yukarıda olan bir takım oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Ciddi gelişmeler kaydedilmiş isimler var. Bunlar tam olarak bitmeden bütün isimleri açıklamam mümkün değil. Ön protokol imzaladığımız iki isim var. Herkesin merak ettiği golcü olarak Almanya 1. Bundesliga’da yer alan Braunschweig takımından Kongolu Domi Kumbela ile yedek kaleci olarak Eintracht Frankfurt takımda oynayan Türk asıllı 21 yaşındaki Aykut Özer ile anlaştık. Bu iki oyuncunun kontratları 30 Haziran’da biteceğinden 1 Temmuz’da resmi imzaları atacağız. Bunun dışında bir ya da iki tane yabancı olmak üzere 7-8 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. 15 gün içerisinde yapmak istediğimiz transferlerin hepsini yaparak, Avrupa hedefleri doğrultusunda takım olarak 4 Temmuz’da toplanacağız. Herkes gönlünü rahat tutsun sahada taş gibi Karabükspor olacak”

20140608AW112127_02"STADIMIZIN BOŞ GÖRÜNMESİNİ İSTEMİYORUZ"
Yolbulan, görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak “Televizyon ekranlarında 14 bin kapasiteli stadımızın boş görünmesini istemiyoruz. 10 gün içinde kombine satışlarını 150 TL’den bin liraya kadar fiyat aralıkları ile satışa çıkıyoruz. 150 lira ile 17 lig maçı, kupa ve Avrupa maçı izlemek son derece ekonomik. Pasolig kartına her hafta maç yüklemek eziyetini bir kere yaşamak için kombine alın” şeklinde konuştu.

Başkan Mustafa Yolbulan’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:
"Ziya Ünsal, Murat Yolbulan, Hakan Yılmaz, Volkan Türker, İhsan Mutlu ve Emrah Baylan"

Kardemir Karabükspor’da yapılan olağan genel kurul sonrası görev dağılımı yapıldı.

Karabükspor İdari Tesisleri'nde yapılan toplantı sonrası Mustafa Yolbulan başkanlığında; asbaşkanlığa Murat Yolbulan, asbaşkan ve basın sözcülüğüne Ziya Ünsal, genel sekreterliğe Hakan Yılmaz, mali sekreterliğe İhsan Mutlu, tesisler ve idari sorumluluğa Emrah Baylan, amatör futbol ve salon sporları şube sorumluluğuna ise Volkan Türker getirildi.

 

Editör: Haber Merkezi