KARDEMİR KARABÜKSPORLU FUTBOLCU JOSEPH AKPALA “KARDEMİR KARABÜKSPOR’A DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”


 

20140812AW166587_04Kardemir Karabükspor'un tekrar sözleşme imzaladığı Nijeryalı Joseph Eneojo Akpala, Karabük'e tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Kardemir Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında 21 Ağustos’ta oynayacağı St. Etienne maçının hazırlıklarına Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde başladı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor’un kampına katılan Akpala, eski takımına geri dönmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

20140812AW166587_05Akpala, “Eski arkadaşlarımla birlikte yeniden oynamak bana çok heyecan veriyor. Takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlamasından dolayı oldukça mutluyum. Çok zor bir maç olacak. St. Etienne, Rosenborg'tan daha güçlü bir takım. İlk maçı kendi sahamızda oynayacağız. Gol yememek ve atabildiğimiz kadar da gol atıp deplasmandaki rövanş için avantaj sağlamak hedefimiz. Sakatlığım sürecinde beni yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mesaj atarak, mail atarak bana destek oldular. Umuyorum ki bu sezon hep beraber çok güzellikler yaşayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi