KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HÜSEYİN KALPAR:



 

“HEDEFİMİZ LİGE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIP SÜPER LİG’E ÇIKMAK”


 

20150722AW482710_01Afyon’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayan PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Afyon Toki Spor Kompleksi'nde günde çift idman ile çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor'da futbolcular, koşu ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Hazırlık döneminin ikinci etabı olan Afyon kampının dün başladığını söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar, takımın ilk kampının Gerede Esentepe'de yapıldığını hatırlattı.

Sıcakta çalışmanın zor olduğunu kaydeden Kalpar, “İlk defa Afyon’da kamp yapıyoruz. Buraya güzel bir tesis yapmışlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden dünya kadar takım geliyor. Buranın tek bir sıkıntısı var çok sıcak. Sıcakta çalışma kolay olmuyor” dedi.

"HEDEF SÜPER LİG"
Karabükspor olarak tek düşüncelerinin yeniden Süper Lig’e çıkmak olduğunu da kaydeden tecrübeli teknik direktör, “İkinci kampı iyi geçirmek istiyoruz. Burada hazırlık maçları yapılacak.

Bizler de güzel bir kamp süreci geçirmek istiyoruz. Bizim düşüncemiz Karademir Karabükspor olarak tekrar Süper Lige çıkmak. Bunun için iyi çalışıyoruz. En iyi şekilde çalışıp lige hazır olmak istiyoruz. Daha da iyi olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi