KARDEMİR KARABÜKSPOR ASBAŞKANI MURAT YOLBULAN:


 

“SES GETİREN BİR TAKIM OLACAĞIZ”


 

20140708AW138054_02

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan, bu sene ses getiren bir takım olacaklarını ve Avrupa kupalarında gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Asbaşkan Murat Yolbulan, kampa gitmeden önce bütün kadroyu tamamlamak istediklerini ancak bir iki eksikliklerinin kaldığını belirterek, şunları söyledi;

“Antalyaspor’dan stoper bölgesine Emre Güngör’ü transfer ettik. Şu an iki transferimiz kaldı ve bunlardan biri santrafor diğeri ise santrafor arkası. Forvetle ilgili Avrupa ülkelerinde 2-3 alternatifimiz var ve bunlar üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz. Son aşamalara geldik. Bu sene ses getiren bir takım olacağız ve hedeflerimizi yukarı çekerek ilk 5 içinde yer almak istiyoruz. Avrupa kupalarında karar verildi. 18 Temmuz’da kuraları çekerek ilk maçımızı 31 Temmuz, ardından ikinci maçımızı 7 Ağustos’ta oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupası ve ligde de iddialıyız. Takımın iskeletini kurduk. Bundan sonraki aşamada takıma çok fazla transferden ziyade alt yapıdan oyuncu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımızdan da kombineler konusunda destek bekliyoruz”

Editör: Haber Merkezi