ŞAHİN’DEN KARABÜKSPOR’A ZİYARET


 

20151015AW550769_02

PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor, cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Karşıyaka maçında sahaya 3 puan için çıkacak.

Kardemir Karabükspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.
Teknik Direktör Elvir Baliç nezaretinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin de kulübü ziyaret ederek idmanı izledi.

Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Mehmet Ali Şahin'in takımın antrenmanı izlemesinden mutlu olduklarını, bu tür ziyaretlerin futbolcuların moral ve motivasyonunu arttırdığını söyledi.

Karşıyaka ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Tankut, “Takımımızın iyi bir destek görmesi gerekiyor. O yüzden de taraftarlarımızı maça bekliyoruz. 3 puana şartlandık. Hedefimiz 3 puan.

Şu ana kadar 7 maçta 14 puan aldık. Ortalama olarak 2 puanı yakalamış durumdayız. Böyle devam ederse sonuca ulaşacağız” dedi.

Tankut, takımının başında ilk defa Karşıyaka karşısında maça çıkacak olan Elvir Baliç için ise, “Hocamız çok istekli ve arzulu. Camia ile kısa bir sürede çok güzel bir uyum sağladı. Ben başarılı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi